Kies een categorie
Home Landingspagina's Tickets Marco Schuitmaker

Marco Schuitmaker live in de Gelredome

Zing jij Engelbewaarder ook altijd uit volle borst mee, en gooi jij graag de voetjes van de vloer bij het horen van Zomernacht in Griekenland? Dan hebben wij goed nieuws! Bij een minimale besteding van €50 in een van onze winkels krijg je het tweede kaartje voor het concert van Marco Schuitmaker in de Gelredome op zaterdag 9 november 2024 gratis!

Marco Schuitmaker ticket
Marco Schuitmaker ticket

 

Hoe het werkt

 • Bij een minimale besteding van €50 in een Scapino-winkel ontvang je een flyer met daarop een actiecode. Let op: deze actie is niet geldig bij een aankoop in onze webshop. 
 • Verzilver je actiecode snel via de ‘tickets kopen’ knop hieronder want OP = OP
 • Vul de actiecode in op de website van Ticketmaster en ontvang het tweede kaartje voor Marco Schuitmaker live in Gelredome gratis

 


Wij bieden tickets aan voor het concert voor Marco in samenwerking met Ticketmaster. Via bovenstaande button word je doorgestuurd naar de bestelpagina van Ticketmaster waar je de kaartjes kunt bestellen. Heb je vragen over het bestelproces? Neem dan contact op met de klantenservice van Ticketmaster via 0900-3001255.

Actievoorwaarden 2de kaartje gratis

 1. Algemeen

  -Doe vanaf 3 juni een aankoop van minimaal €50 in een winkel van Scapino en ontvang een unieke actiecode waarmee jij toegang  hebt tot de speciale actiepagina van Ticketmaster waar je een extra ticket gratis krijgt bij aankoop van minimaal 1 ticket.
  -Deze actie wordt georganiseerd door Scapino Services B.V.
  -Deze actie is voor het concert ‘Marco Schuitmaker live in de Gelredome’ op zaterdag 9 november 2024.
  -De actieperiode loopt vanaf 3 juni 2024.
  -De actie eindigt wanneer alle beschikbare tickets zijn verkocht of vergeven.
  -Door deel te nemen aan de actie, ga je akkoord met deze actievoorwaarden.
  -Deze actie is alleen geldig in Nederland.
  -Op = op

 2. Deelname

  -Deelname aan de actie staat open voor personen van 18 jaar en ouder.
  -Om deel te nemen aan de actie, moet je een totaal aankoop van minimaal €50 doen in een fysieke winkel van Scapino waar je bij   je aankoop een unieke actiecode ontvangt.
  -De actiecode is geldig voor één gratis extra ticket bij aankoop van minimaal  één ticket voor het concert ‘Marco Schuitmaker live in de Gelredome’ op de actiepagina van Ticketmaster.

 3. Het ontvangen van de actiecode

  -Om de actiecode te ontvangen, moet je een aankoop doen van minimaal €50 in een fysieke winkel van Scapino tijdens de actieperiode
  -Je ontvangt per transactie van minimaal €50 maximaal 1 flyer met unieke actiecode.
  -De actiecode wordt op de flyer vermeld die je krijgt uitgereikt bij je kassabon. Je kunt hierbij worden gevraagd om je te legitimeren  om aan te tonen dat je 18 jaar of ouder bent. Bewaar deze flyer goed, want je hebt deze nodig om de actiecode te verzilveren.
  -Elke flyer geeft recht op één unieke actiecode.
  -Op = op, wanneer een winkel geen flyers met actiecodes beschikbaar heeft zullen er geen nieuwe flyers met actiecodes  beschikbaar worden gesteld.

 4. Het verzilveren van de actiecode

  -Ga naar de website www.scapino.nl/tickets-marco-schuitmaker om doorverwezen te worden naar de actiepagina op de website   van Ticketmaster.
  -Het minimale aantal te kopen tickets bij gebruik van de actiecode is 2 stuks.
   Bij het aankoop proces kan de actiecode ingevoerd worden waarbij er 2 tickets tegen 50% van de oorspronkelijke verkoopprijs  worden aangeboden. De actiecode is enkel middels dit mechanisme van Ticketmaster te verzilveren.
  -Per aankoop kan slechts één actiecode worden gebruikt.
  -Wanneer het niet langer mogelijk is om een gratis 2de kaartje te krijgen via de actiepagina van Ticketmaster zal dit vermeld wordenop de website van Ticketmaster.

 5. Overige voorwaarden

  -De actiecode kan niet worden ingewisseld voor contant geld of andere producten/diensten.
  -De actiecode is niet overdraagbaar en mag alleen door de persoon die de code heeft ontvangen worden gebruikt.
  -De actiecode is geldig zolang de voorraad strekt en kan niet worden gecombineerd met andere kortingsacties of aanbiedingen.
  -De organisator behoudt zich het recht voor om de actie te allen tijde te wijzigen of te annuleren, zonder voorafgaande -  kennisgeving.
  -De organisator is niet verantwoordelijk voor technische problemen of storingen die kunnen optreden tijdens het gebruik van de  actiecode.
  -Annuleer of retour je je bestelling bij Ticketmaster dan is je actiecode helaas niet geldig bij een volgende bestelling. Je krijgt je actiecode dan ook niet terug.

 6. Contact
  -Voor vragen of opmerking omtrent het bestelproces van de tickets kan je contact opnemen met de klantenservice van Ticketmaster.