Kies een categorie
Home Blog Laat je inspireren door ONLY Shoes

Laat je inspireren door ONLY Shoes

Ontdek de fashionable schoenen van ONLY Shoes


Nieuw in onze collectie: ONLY Shoes! Een collectie boordevol eigentijdse damesschoenen die zeker niet in jouw garderobe mogen ontbreken dit voorjaar.

Van een basic witte must-have sneaker tot chunky dad sneakers met opvallende kleuraccenten. Wat je smaak ook is of voor welke gelegenheid je ook opzoekt bent naar een paar trendy schoenen: ONLY Shoes heeft het allemaal. Laat je inspireren!

 

Only Shoes hoge sneakers
Only Shoes hoge sneakers

 

Een dagje shoppen, een festival of een drankje op het terras: sneakers komen altijd van pas. In de collectie hoge sneakers van ONLY Shoes vind je verschillende stijlvolle modellen. Hoge sneakers zijn helemaal hot. Van basic wit om eindeloze combinaties mee te maken tot sneakers met denim accenten, dé trend van het moment.

Only Shoes dad sneakers
Only Shoes dad sneakers

 

Draag jij liever een exemplaar dat lekker opvalt? Kies dan voor chunky dad sneakers van ONLY Shoes. Door de grove zolen en veters rondom zijn ze nét een beetje anders dan anders en geven ze een unieke touch aan je outfit. Ga voor casual beige of opvallend roze.

Only Shoes loafers en sandalen
Only Shoes loafers en sandalen

 

Een feestje, bruiloft of etentje op de planning? Dan is het natuurlijk extra leuk om flink uit te pakken met je outfit. Afhankelijk van het seizoen kun je dit heel goed met een open sandaal doen! Met de haksandalen van ONLY Shoes maak jij een echt statement dankzij de opvallende hak én metallic gouden kleur. Ook wanneer je het liever wat meer bescheiden houdt is er een zwarte variant.

Loop je liever niet op hakken? Kies van voor de ONLY Shoes loafers. Prachtig onder een mooie jeans met blazer, een tweedelig pak of je favoriete rok.

Bekijk de complete ONLY Shoes collectie online en kies jouw favo damesschoenen.