Kies een categorie
Home Blog Hoe draag je sneakers in de winter?

Hoe draag je sneakers in de winter?

Je sneakers doordragen in de winter? Lees onze (styling)tips!

Sneakers zijn misschien wel de populairste schoenen ter wereld. Bijna iedereen heeft wel een of meerdere paren in zijn kast staan. Het zijn veelzijdige schoenen omdat je ze sportief én casual kunt dragen, en ze verkrijgbaar zijn in heel veel soorten. Een veel gestelde vraag is dan ook of en hoe je sneakers in de winter kunt dragen. In deze blog geven we je een paar handige tips!

Sneakers in de winter: zo draag je ze

Wil jij stylish en tegelijkertijd warm de winter door, en zijn sneakers je favoriete schoenen? Dan is dit zeker mogelijk! Kies bijvoorbeeld voor hoge sneakers zodat ook je enkels beschermd blijven tegen de koud, of ga voor gevoerde sneakers voor een beetje extra warmte. We hebben een verzameling winterse sneakers voor je op een rijtje gezet met bijbehorende outfit inspiratie. Bekijk ze allemaal!

Kies voor hoog

Hoge sneakers zijn perfect voor de herfst en winter. Ze houden je enkels net wat warmer ten opzichte van lage sneakers. Wel zo fijn tijdens de koude dagen of wanneer je bijvoorbeeld op de fiets zit. Liever toch je lage sneakers doordragen in de winter? Dan kun je uiteraard trendy sokken of sportsokken dragen zodat je ook de rest van je benen lekker warm houdt en toch kunt genieten van je lage kicks.

Shop voor dames

Warme najaarskleuren

We snappen dat je je schone witte sneakers liever niet in het najaar draagt. Je kunt ze natuurlijk altijd behandelen met een vuil- en waterafstotende spray, maar voor een beetje extra veiligheid kun je ook kiezen voor een donkere kleur wintersneaker. In onze collectie vind je ze in alle kleuren van de regenboog, dus genoeg opties!